Pagina 1 din 1

Reclamatie KingBanana

Scris: Dum Dec 23, 2018 10:30 am
de qpstyle
Am si eu o problema cu acest helper pentru ca imi dadea kick aiurea desi nu jucam cu cod.Puteam sa dau verificare cu supremo sau cu orice ar fi vrut el deoarece eu eram curat(imi comenta chiar daca nu are cs prime).Au intrat 2 codati pe server , iar pe unul cu numele de R.I.P l-a lasat sa joace chiar daca in urma cu 5 minute chat-ul era spamat cu "Ezfrags".
Nu inteleg problema lui si de ce imi tot dadea kick! Sper sa rezolvati cu acest copil!

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Dum Dec 23, 2018 11:06 am
de Para
Analizam situatia si venim cu un raspuns.

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Dum Dec 23, 2018 12:04 pm
de LeThaL
Adminul în cauză este rugat să explice situația.

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Dum Dec 23, 2018 2:31 pm
de LeThaL
După spusele lui King, reclamantul ar fi avut cod.Drept urmare a primit kick în repetate rânduri.Mai mult decât atât, spusele lui pot fi confirmate de Ionuț, pe care îl rog să-și exprime puctul de vedere asupra situației.Pe viitor, adminii sunt rugați să păstreze și o dovadă timp de 7zile, în caz că apar alte situații neplăcute.Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în calcul dacă perioada depășește 7 zile.

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Dum Dec 23, 2018 6:55 pm
de qpstyle
Daca Ionut imi suferea de cod pe server, dar cel cu ezfrags era lasat sa joace.Eu am fost dispus la verificare pentru ca eram curat si asta stie si King pentru ca a stat spec pe mine.El a inceput sa-mi dea kick pentru ca a spus Ionut ca am cod,dar nu avea nici macar o dovada.

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Lun Dec 24, 2018 1:54 pm
de KingBANANA
Salut!Eu si cu alti 3 jucatori ne-am plans ca acest om joaca cu cheat.I-am dat kick ca sa ne lase.Vreau sa va spun ca era alt jucator cu hack(R.I.P) care folosea ezfrags.i-am dat si lui kick.

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Lun Dec 24, 2018 2:05 pm
de Ionut
Da, in legatura cu reclamatia pusa catre colegul meu King, este adevarat , a dat kick in nenumarate randuri , dar pentru ca acel jucator avea cod si putin limbaj urat. King , dupa parerea mea , a procedat destul de corect. Din punctul meu de vedere este nevinovat.

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Mar Dec 25, 2018 1:33 pm
de qpstyle
Doar pentru ca voi nu ma puteti bate asta nu inseamna ca ma joc cu cod.Putea sa-mi faca demo ,dar el nu are nici o dovada in legatura cu faptul ca eu foloseam cheat.

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Mar Dec 25, 2018 3:29 pm
de KingBANANA
Repet,qpstyle,mai multi jucatori au spus ca ai hack.
EDIT:Daca n-ai avut cod este greseala mea.Orice om face greseli.Pe viitor o sa fac demo.Pana atunci numai bine!Craciun fericit!

Cu respect,
Bananutza

Re: Reclamatie KingBanana

Scris: Joi Dec 27, 2018 1:07 pm
de Para
Cerere nefondata. Topic inchis.